Direct contact: 06 - 225 29 424

informatie over de wolde rietdekkers

    Over ons

de wolde rietdekkers

Mocht u op het punt staan om te investeren in een rieten dak dan staan wij graag voor u klaar. Met meer dan 25 jaar historie in rietdekken, kunt u ons gerust als rietspecialist betitelen. Wat ons betreft is rietdekken een echt ‘ouderwets’ ambacht waarbij het vakmanschap uiteindelijk bepaald wordt door de opgedane ervaring door de jaren heen. Of het nu gaat om een groot projectmatig werk, een klus voor Natuurmonumenten of bijvoorbeeld Drents vlechtwerk, wij doen alles met hetzelfde enthousiasme.Advies over riet

Alvorens wij voor u aan de slag gaan, voorzien wij u eerst van een gedegen advies. Advies over bijvoorbeeld de constructie, het onderhoud, maar ook eventuele verzekeringen en vergunningen die erbij komen kijken.
Zorg en toewijding

Met de nodige zorg en toewijding maken wij uw rieten dak. Want hoe beter het dak en de constructie in elkaar zit, hoe langer de levensduur. Daarnaast selecteren wij zelf het riet dat wij gebruiken. Dit doen wij zodat wij u met een gerust hart een uitgebreide garantie kunnen geven op uw rieten dak.
Onderhoud van uw rieten dak

Is uw rieten dak voltooid, dan houdt het natuurlijk niet op. Wij bieden u goede nazorg omdat een natuurproduct hier nu eenmaal om vraagt. Hoe worden algen en mos bestreden? Zijn er ingesleten plekken die bijgestopt moeten worden? Moet het dak gekamd worden? Dit zijn allemaal vragen die voor ons gesneden koek zijn en indien gewenst kunnen wij voor u periodieke inspecties uitvoeren.